Секція археології і давнього мистецтва ІСОМ України, Інститут археології НАН України, Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків запрошують Вас взяти участь у зустрічі науково-методичного семінару з історії гуманітаристики в Україні.

Видавнича діяльність є одним із важливих напрямів музейної роботи, який значною мірою впливає на формування іміджу сучасного музею. Про досвід видавничої діяльності як результату дослідження й популяризації музейних фондів шляхом реалізації двох проектів – «Педагогічні републікації» та «Бібліофонд Педагогічного музею» – розповість директор Педагогічного музею України, кандидат педагогічних наук, дослідник історії освіти, музеєзнавства й музейної педагогіки Олександр Міхно. Запрошуємо долучитися до обговорення доповіді «Видавнича діяльність як складова іміджевої політики музею».

Обмін знаннями, досвідом, матеріалами, архівними цікавинками у нашому науковому співтоваристві всіляко вітається!

Зустріч відбудеться 10 січня 2020 р. (п’ятниця) о 15:00 у Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська, 15–17, виставковий зал Східної колекції).

Просимо обов’язково підтвердити Вашу участь у семінарі.

Координатор:
Анна Яненко